Salg av kjøtt

Høsten 2018 startet vi opp med salg av kjøtt direkte til forbruker. Dyrene blir sendt til Fatland i Oslo for slakt, og kjøttet blir delt opp og pakket hos Kjus Viltslakteri. Vi valgte Fatland fordi vi ønsker at dyrene skal ha kortest mulig reisevei til slakteriet, og Kjus fordi de utnytter mest mulig av dyret. Ved “vanlig” slakt går mesteparten av dyret til kjøttdeig, og det syns vi er dårlig utnyttelse av ressurser.

Så i våre kjøtt-esker finner du stykningsdeler man sjelden eller aldri ser i butikken, her kan du lese mer om stykningsdelene, og få noen tips om hva de egner seg til. Her kan du ta en titt på oppskrifter vi liker.

Vi tilbyr esker med et utvalg av stykningsdeler og kjøttdeig, det er mulig å velge mellom 10 kg eske, 10-15 kg eske og 20-25 kg eske. Det er også mulig å kjøpe kraftbein.

Priser:

Ungdyr – 220 kr/kg

Kalv – 250 kr/kg

Voksen okse/ku – 200 kr/kg

Kraftbein – 60 kr/kg

Vi sender dyr til slakt i puljer, og legger ut på vår facebookside, og her på hjemmesiden når vi planlegger en ny runde. Ta kontakt ved interesse, så skriver vi deg opp på ventelisten vår.