Hovslagertjenester

John-Anders er faglært hovslager, og han tilbyr sine tjenester i Østfold, Akershus og Oslo. Han har gått naturbruk med fordypning hest på Tomb videregående skole, fullført Equine Studies ved University of Montana-Western, og har arbeidet med trening av hest i både USA og Norge. I 2009 startet han opp Meadow Creek Guest Ranch i Ennis, Montana, og han har vært en av de få som har fått tilbringe tid med den legendariske hestetreneren Ray Hunt i Texas.

En god skoing er et riktig tilpasset beslag til en riktig beskjært hov.  En god hovslager skal sørge for at hesten er velfungerende og i balanse.

John-Anders har lang erfaring med høver og hestebein som hovtrimmer og ble i 2011 uteksaminert fra Oklahoma Horseshoeing School i Oklahoma, USA. I tillegg til en rekke videreutdanningskurs i Norge, supplerte han i 2013 med et avansert sko- og smikurs ved Doug Butler Professional Farrier School i Nebraska, USA.

John-Anders tilbyr både varmskoing, kaldskoing og spesialbeslag. Han samarbeider dessuten tett med veterinær om ulike sykebeslag.

John-Anders kan kontaktes på 92032157.